Lokacija

Iskalnik poslovnih prostorov

Lokacija

Center Mirje je zrasel v Trnovem, na Mirju, morda najlepšem predelu mesta Ljubljane. V neposredni bližini centra Ljubljane ima zavidljivo infrastrukturo, tako prometno kot komunalno. Odlične prometne in druge (gospodarske, kulturne, zgodovinske …) povezave zagotavljajo, da se bosta rast in napredek Ljubljane oz. Trnovega, kot jih je mogoče zaznati v zadnjih letih, še nadaljevala. Z Barjansko vpadnico in domom za ostarele visokega razreda, je ta predel postal še imenitnejši. Predvsem zaradi bližine Centra, Vlade, Parlamenta (500 m), Gradu in Starega mestnega jedra je ta lokacija še posebej zanimiva za poslovneže najvišjega ranga.
 

Lokacija ožje
Center Mirje je umeščen ob prijetnem parku, ki ga preči Gradaščica, le streljaj od znamenite Trnovske cerkve. Obdajajo ga Finžgarjeva, Murnikova in Bogišićeva ulica. Prometna dostopnost je odlična. Iz Finžgarjeve na Barjansko cesto, ki v smeri jug neposredno vodi do obvoznice, AC-ring in proti severu do mestnega jedra oz. Slovenske ceste. Dostop do objekta je mogoč s Finžgarjeve, ali z Murnikove ulice.
Trinivojska podzemna garaža zagotavlja parkiranje za vas in vaše poslovne stranke, kar daje Centru Mirje izjemen privilegij.

Galerija